Neden? Ürünlerimiz Hikayemiz Sürdürülebilirlik Satış Noktalarımız
English Geri Dön

Sipariş Hattı 0532 589 59 87

Çilekli
Magnolia

Malzemeler

Esmer şeker, mısır nişastası ve sütün yaklaşık 1/4’ünü bir tencereye dökün. Biraz çırparak şeker ve mısır nişastasının sütün içinde erimesini sağlayın. Sonra içine yumurta sarılarını ekleyin ve orta ateşte iyice kıvam alana kadar sürekli çırparak pişirin. Puding kıvamına gelince içine soğuk tereyağı ekleyin. Bu hem lezzeti arttırır hem de parlaklık verir. Tereyağı eriyene kadar çırpmaya devam edin.

Pudingin daha hızlı soğuması için farklı bir kaba alın. Kabuk bağlamaması için aralarda çırparak yarım saat soğumaya bırakın. Krem şanti kıvamı alana kadar kremayı ayaklı mikserde çırpın. Kıvam alan kremayı spatula yardımıyla pudinge ekleyin ve iyice karıştırarak kremayı pudinge yedirin.

Elinizle ufaladığınız bisküvileri bir kavanoz bardağa alıp üzerine hazırladığınız kremadan ekleyin. Bir kat çilek ve tekrar krema ilave edin. En üstüne çileklerle süsleyin.

Bizi Instagram‵dan takip edin

@efelerciftligi