Neden? Ürünlerimiz Hikayemiz Sürdürülebilirlik Satış Noktalarımız
English Geri Dön

Sipariş Hattı 0532 589 59 87

Taze

Kaşar Peyniri

What distinguishes good quality "kashar" cheese is not its color, as it is thought, but its contents. Without colorants and additives; the content of our "kashar" cheese is only the pure milk, a little salt, and natural yeast.

What distinguishes good quality "kashar" cheese is not its color, as it is thought, but its contents. Without colorants and additives; the content of our "kashar" cheese is only the pure milk, a little salt, and natural yeast.

Taze Kaşar Peyniri

Taze Kaşar Peyniri

1 kg'ı yaklaşık 11,1 litre taze süt içeren, renklendirici, katkı ve koruyucu madde barındırmayan Efeler Çiftliği Taze Kaşar Peyniri tam da olması gerektiği gibi. Onunla yapacağınız bir tostun ya da üzerine kaşar peynirimizden rendelenmiş bir fırın makarnanın tadına baktıktan sonra başka peynirlerle aranıza mesafe koyacağınızdan hiç şüphemiz yok.

Besin Değerleri

Enerji (100g için)

1368kj/327kcal

Yağ

24,8 g

Karbonhidrat

1 g

Protein

25 g

Tuz

2,5 g

Bizlere sık sorulan soruları, sizlere de kolaylık sağlayacağını düşünerek burada cevapladık.

Aklınıza Takılmasın

Çiğ sütün belli sıcaklıklarda mayalanması, haşlanması ve kalıp haline getirilmesinden sonra oluşan gıdadır. Koyun,keçi, inek sütünden kaşar peyniri yapılabilir.Ortalama 1 kg kaşar peyniri elde etmek için yaklaşık olarak 11.1 L. süt kullanılması gerekmektedir. Protein,kalsiyum açısından zengin bir gıdadır.

Taze kaşar peyniri ile tost peynirinin aslında alakası yoktur. Aslında bir eritme peynir olan tost peyniri sert ve yarı sert, bazen de yumuşak tip peynirlerin birlikte ısısal işlem ve eritici tuzlar yardımıyla elde edilmesinden üretilir. Taze kaşar ise sütün haşlanması ile üretilir.

Deniz tuzuyla yapılır.
Tüm Sorulara Göz atın
Bizi Instagram‵dan takip edin

@efelerciftligi